Elke dag aussome hair met Aussie

Aussie zwembad 2Nooit meer slap, vettig of futloos haar klinkt onwerkelijk, maar de nieuwste Daily Clean Miracle collectie van Aussie belooft het! Twee weken lang testte ik de shampoo, conditioner en droogshamoo voor een optimaal resultaat.

DSC_0209Met de Aussie Daily Clean Shampoo en de Aussie Daily Clean Conditioner kun je je haar iedere dag wassen, zonder je het te beschadigen. In deze nieuwe producten zit een unieke formule met Kangaroo Paw Flower. Een prachtige bloem uit Australië die glanzend en bouncy haar belooft. De formule wordt versterkt met een combinatie van appel, peer, perzik, jasmijn en vanille, waardoor de shampoo en conditioner heerlijk ruiken.

Wat zijn mijn bevindingen?
Normaal was ik mijn haar om de dag, maar omdat ik de producten optimaal wilde testten, heb ik mijn haar twee weken lang iedere dag gewassen met de shampoo en conditioner van Aussie.
Aussie shampoo inzepenDe shampoo schuimt geweldig en ruikt lekker zoet. Vooral de perzik en vanille zijn duidelijk aanwezig, heerlijk! Na het uitspoelen voelt mijn haar zacht aan en ruikt het heerlijk fris.

Om de puntjes te beschermen en mijn haar een extra boost te geven, gebruik ik crèmespoeling. De Daily Clean conditioner ruikt net zo lekker als de shampoo en maakt mijn haar intens zacht. Hieronder zie je het resultaat nadat ik het twee weken lang, iedere dag heb gewassen. Ziet het er niet supergezond uit?
Aussie resultaatIk ben onwijs te spreken over de nieuwe lijn van Aussie. Een shampoo en conditioner die je echt iedere dag kunt gebruiken, zonder dat je haar droog of duf wordt!

Bij de nieuwe Daily Clean collectie hoort ook de Aussie Miracle Dry Shampoo Mega Instant. Een droogshampoo die heerlijk ruikt en je haar een mega oppepper geeft. Spray de droogshampoo gelijkmatig over je haar, borstel het goed door en je bent klaar om te gaan! Superhandig als je last minute ergens heen moet en geen tijd hebt om je haar te wassen.

Shop jouw favoriete Aussie producten, waaronder deze Daily Clean collectie, bij ETOS, Kruidvat, Trekpleister, Albert Heijn en Bol.com.

Deze post is in samenwerking met Aussie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *