Is de vernieuwde C&A het bezoek waard?

Een tijdje geleden kreeg ik wel een hele toffe uitnodiging in mijn brievenbus; de opening van het vernieuwde winkelconcept van C&A! In deze post geef ik je mijn mening over het vernieuwde concept en neem ik je mee tijdens het event. Lees dus snel verder!

Samen met Ilse werden we om 10:00 verwacht in de C&A op winkelcentrum Kronenburg, hier in Arnhem! Nog nooit eerder was een event zo dichtbij huis. Heerlijk!

Het nieuwe concept van C&A

Bij binnenkomst kregen we een lekkere cappuccino met een gezond ontbijtje en werd het nieuwe concept gepresenteerd door de directeur van C&A Nederland, Marc Estourgie. In zijn pitch vertelde hij dat er aan twintigduizend klanten is gevraagd wat er verbeterd kan worden aan C&A, zodat het nieuwe winkelconcept compleet aansluit op de vraag van de klant. Uit deze enquête kwam naar voren dat veel klanten de warmte en huiselijkheid misten in de winkel en de kleding en daar is het nieuwe winkelconcept dan ook vooral op gefocust.


Nu is natuurlijk de vraag;

Zagen wij dit terug in het vernieuwde winkelconcept?

Myrthe: “Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik voorheen niet vaak bij C&A naar binnenliep, omdat de sfeer van de winkel voor mij altijd een beetje stoffig aanvoelde. Toen ik vanochtend binnenkwam in de nieuwe winkel, had ik niet het idee dat ik mij in een C&A winkel bevond. Overal zag je warme tinten en mooi aangeklede mannequins. Het interieur matchte perfect met de kleuren van de kleding en alles zag er heel uitnodigend uit.”

Ilse: “Ik vond het echt een hele leuke ochtend en voelde me ook echt een beetje VIP! Eerder had ik nooit gedacht dat ik zoveel leuke spullen bij C&A zou vinden, maar met het nieuwe concept vind ik het zeker waard om vaker een kijkje te gaan nemen.”

We zagen veel leuke kleding die we graag wilde passen en hadden dus ook binnen no-time de meegekregen shopper volgepropt met toffe items. Voor we gingen passen besloten we om eerst wat stijladvies te vragen aan de daar aanwezige stylisten.

Toen ik nog bij Shoeby werkte, heb ik zelf ook diverse opleidingen en cursussen gevolgd om mensen stijladvies* te geven. Ik was dus ontzettend benieuwd of het advies van de styliste overeenkwam met wat ik destijds geleerd heb. Uit het advies kwam naar voren dat ik een herfsttype ben en dat warme tinten als bruin, groen en rood mij het beste staan. Daarnaast vertelde ze dat gouden sieraden mij beter staan dan zilveren, dit wist ik nog niet!

*Om een beter beeld te krijgen welke kleuren het beste bij jou passen kun je een kleurentest online doen of vragen om persoonlijk stijladvies van een styliste in een kledingwinkel.

Na het stijladvies gooiden we nog wat items in onze shopper, pasten we de kleding en maakten we nog wat gekke foto’s in het ‘PhotoBooth’-hokje.
Bij binnenkomst kregen we vijftig euro shoptegoed om iets leuks te kopen uit de nieuwe collectie. Hier zijn we natuurlijk beiden overheen gegaan ;).

Wat we kochten zie je wellicht terug in een toekomstige outfitpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *