EOS Shimmer Lippenbalsem

Zoals jullie weten ben ik een groot fan van de evolution of smooth lippenbalsems! Ik heb er altijd wel één of twee in mijn tas zitten tegen droge lippen. EOS heeft weer iets nieuws, namelijk een collectie lippenbalsems die je lippen verzorgen én tegelijkertijd ook een mooi glanslaagje geven.

Voorheen smeerde ik de lippenbalsem altijd over mijn lippenstift of glos om zo een subtiel glanslaagje op mijn lippen te creëren. Met deze nieuwe lijn van EOS hoeft dat niet meer! De shimmer lippenbalsems verzorgen je lippen, maar laten ook een prachtige subtiele glans achter op mijn lippen.

Ik vind vooral de verpakking van de shimmer collectie prachtig! Het zwarte design zorgt voor een luxe uitstraling, waar de kleur van de balsem door de openingen in de deksel goed te zien is. Ik kreeg de lippenbalsem door mijn persbureau opgestuurd in een schattige witte schelp. Ik weet niet of je hem zo ook kunt kopen bij Douglas, maar ik vind het wel een hele leuke toevoeging, omdat de witte balsem uit de collectie ‘Pearl’ wordt genoemd.

Net als alle andere lippenbalsems van EOS bevatten de balsems geen minerale oliën en parabenen en zorgen ingrediënten als sheaboter, jojoba olie en vitamine E voor heerlijk zachte lippen. Ook heeft de lippenbalsem een heerlijke vanillegeur.

De EOS Shimmer collectie is vanaf september 2017 voor €7,13 te koop bij Douglas. Verkrijgbaar in de kleuren ‘Sheer Pink’ en ‘Pearl’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *