EOS Shimmer lippenbalsem

Zoals jullie weten ben ik een groot fan van de EOS lippenbalsems! Ik heb er altijd wel één of twee in mijn tas zitten tegen droge lippen. Nu heeft EOS weer iets nieuws; de EOS Shimmer lippenbalsem die je lippen verzorgen én tegelijkertijd ook een mooi glanslaagje geven. Lees snel verder voor de review.

Het design

Ik vind vooral de verpakking van de EOS shimmer lippenbalsem prachtig! Het zwarte design zorgt voor een luxe uitstraling en de kleur van de balsem is goed te zien door de openingen in de deksel. Ik kreeg de lippenbalsem door mijn persbureau opgestuurd in een schattige witte schelp. Ik weet niet of je hem zo ook kunt kopen bij Douglas, maar ik vind het wel een hele leuke toevoeging, omdat de witte balsem uit de collectie ‘Pearl’ wordt genoemd.

De glans

Voorheen smeerde ik de lippenbalsem altijd over mijn lippenstift of glos om zo een subtiel glanslaagje op mijn lippen te creëren. Met deze nieuwe lijn van EOS hoeft dat niet meer! De shimmer lippenbalsems verzorgen je lippen, maar laten ook een prachtige subtiele glans achter op mijn lippen.

Net als alle andere lippenbalsems van EOS bevatten de balsems geen minerale oliën en parabenen en zorgen ingrediënten als sheaboter, jojoba olie en vitamine E voor heerlijk zachte lippen. Ook heeft de lippenbalsem een heerlijke vanillegeur.


De prijs

De EOS Shimmer collectie is vanaf september 2017 voor €7,13 te koop bij Douglas. Verkrijgbaar in de kleuren ‘Sheer Pink’ en ‘Pearl’.

Wil je meer weten over de producten van EOS? Lees dan mijn andere reviews over dit merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *