Hoe een ring mijn zelfvertrouwen heeft verbeterd…

“Als ik naar deze foto kijk, zie ik een jonge vrouw met prachtige, lange, bruine lokken, mooie make-up, leuke kleding en een lieve lach. Ze ziet er goed uit, maar waarom kijkt zij dan weg van de camera?”

Vorige week ben ik ontzettend ziek geworden. Waar dit vandaan komt, is mij lange tijd onduidelijk gebleven. Ik at, dronk en sliep niet meer, vergat honderdduizend dingen en wilde met miljoen dingen tegelijk bezig zijn.

Ik vond het ontzettend moeilijk om alleen te zijn en wilde het liefst al mijn tijd doorbrengen met Clemens, school, vriendinnen, werk, en anders met mijn telefoon. Ik heb het altijd al interessant gevonden hoe het met anderen gaat, hoe anderen zich voelen en hoe anderen hun leven leiden. Dit komt natuurlijk grotendeels omdat ik ontzettend nieuwsgierig ben van aard – daarom studeer ik ook journalistiek 😉 – maar daarnaast vond ik het ook oprecht belangrijk om te weten hoe anderen zich voelden – zodat ik minder met mijzelf bezig was.

Er zijn veel dingen gebeurd in mijn leven die mij tot de dag van vandaag nog steeds bezig houden. Er zijn ontzettend veel leuke dingen gebeurd, zoals het opstarten van mijn eigen blog, het behalen van mijn schooldiploma’s, vijf zwemdiploma’s, rijbewijs, het vinden van een leuke bijbaan, het vinden van leuke vrienden – en natuurlijk; het op jonge leeftijd verliefd worden op een ontzettend lieve jongen.

Deze positieve dingen hielden mij lange tijd op de been, zorgden ervoor dat ik gelukkig kon zijn in de moeilijkere tijden. Tijden waarop ik terugdacht aan ‘vroeger’. Je kunt jezelf lang voor de gek houden, maar op een gegeven moment haalt de tijd je in. Alle herinneringen komen weer boven, – de mooie, maar ook zeker de nare.

Als gevolg hiervan miste ik een belangrijke deadline op school, kon ik niet meer eten, drinken en slapen; vulde ik voor mensen in wat ze van mij vonden of over mij dachten; en dacht ik niet meer na over wat ik zei.

Toen ik vorige week dan ook een superleuk mailtje kreeg van Names4Ever.nl met de vraag of ik een zilveren sieraad met opdruk wilde reviewen, wist ik even niet wat ik hier op moest laten zetten. Wat graveer je nou in een sieraad die je altijd bij je draagt?

Toen ik veertien jaar oud was, droeg ik een zilveren armbandje met ‘Clemens’ erin gegraveerd. Dit vond ik toen hartstikke leuk, maar zou ik nu niet zo snel meer doen. Niet omdat ik niet van hem houd, maar omdat ik meer van mezelf moet gaan houden. Daarom besloot ik dat het goed was om mijn eigen naam te laten graveren; iets wat ik normaal nooit zou doen.Ik bestelde een zilveren ring met naam van Names4Ever in maat 18, type bol 4mm, waarvan mijn naam geschreven is in lettertype ‘Palazzo’. Een subtiel lettertype waarbij mijn naam mooi uitkomt. De ring is mooi afgewerkt en is van goede kwaliteit, waardoor hij lang mee gaat en niet snel vies wordt. Ik vind ‘m prachtig en zal hem zeker met veel trots dragen!
Wil jij ook een ring of ander sieraard met een mooie betekenis? Bestel deze dan voor jezelf of iemand anders vanaf €39,95.

Zou jij een sieraad met jouw eigen naam dragen? Laat dit weten in een reactie hieronder.

Deze post is in samenwerking met Names4Ever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *