Gillette Venus Choose to Smooth

Venus 2

Deze week ontving ik een prachtig perspakket van Gillette Venus met twee scheersystemen, een Venus Snap voor onderweg en een heerlijke scheergel. Gillette Venus heeft een scheersysteem voor iedereen, benieuwd welke het beste bij jou past? Lees dan gauw verder!
Venus 1 Ik word altijd intens gelukkig van zachte en verzorgde benen, zonder zichtbare haren en stoppels. Daarom scheer ik altijd om de dag, zelfs in de winter. Hierbij is het belangrijk dat je scheert met een goed scheermes, die je eigenlijk iedere maand moet vervangen.

Oké, dat doet natuurlijk niemand. Ook ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik veel te lang doe met één mesje. De meeste scheermesjes hebben tegenwoordig een kleurenstrip waaraan je kunt zien wanneer het mesje vervangen moet worden. Bij mij is het mesje meestal verkleurd na 1,5 tot 2 maanden en dan weet ik dat het echt tijd is om hem te vervangen.

Venus 3Gillette Venus heeft twee systemen, waardoor er voor elke vrouw een passend scheermes is: Venus Swirl en Venus & Olaz.

Venus 4De Venus Swirl heeft een ‘flexi bal’, waardoor je makkelijk kunt scheren over rondingen en moeilijk bereikbare plekken voor een vlekkeloos scheerresultaat. Venus Swirl is verkrijgbaar voor €17,99.

De Venus & Olaz zorgt voor een 2-in-1 ervaring met ingebouwde scheergel kussentjes, waardoor er geen scheergel meer nodig is. Venus & Olaz is verkrijgbaar voor €14,99.
Venus 5

Persoonlijk vind ik de Venus Swirl het fijnst! Ik irriteer me altijd mateloos als ik de haartjes op een bepaald plekje niet goed wegkrijg. Door de flexibiliteit van dit mesje gaat dit een stuk makkelijker.

De Venus & Olaz overtrof ook zeker mijn verwachtingen! Ik had verwacht dat de kussentjes niet genoeg scheergel zouden afgeven, maar dit is zeker niet het geval. De kussentjes zorgen voor voldoende schuim en maken je benen intens zacht.

Venus 6De Venus Snap is ook echt een uitkomst! Door het kleine formaat en het handige opberg doosje past hij makkelijk in mijn toilettas en kan ik hem overal mee naartoe nemen.

Venus 7Is-ie niet schattig?! Venus Snap is verkrijgbaar voor €16,49.

Wil jij ook genieten van een perfecte scheerervaring? Schaf dan jouw ideale Gillette Venus scheersysteem aan bij Etos, Kruidvat, Trekplijster, Albert Heijn, Wehkamp of Bol.com.

Deze post is in samenwerking met Gillette Venus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *