Musthave Monday #13

Musthave Monday 13Het is alweer veeel te lang geleden, maar eindelijk staat er weer een ‘Musthave Monday’ online! Onlangs kocht ik prachtige witte sneakers, die ik graag met jullie wil delen.

Musthave Monday 11Asics 3Ik heb lang gezocht naar deze schoenen, omdat ze bijna overal uitverkocht zijn. Ondanks dat de ‘Asics Gel Lyte 3’-lijn al een aantal jaar verkocht wordt, zijn de schoenen razend populair. Na flink wat webshops en winkels te hebben afgespeurd, heb ik ze eindelijk in mijn maat weten te bemachtigen bij Spartoo. Eén minpuntje, de sneakers vallen ontzettend klein uit. Ik heb oorspronkelijk maat 38/39, maar van deze Asics heb ik maat 40.Musthave Monday 5

Ik combineerde ze met een licht grijze high waist skinny van ZARA (€39,95) en een gebreide trui met zwart-, wit- en roze strepen van Primark (€13,00). Ik ben echt verliefd op deze trui! De roze kleur lijkt sprekend op een suikerspin en is perfect voor deze tijd van het jaar.

Musthave Monday 3 Musthave Monday 6

Ik combineerde de outfit met een marble horloge van My Jewellery (€39,95) en zilveren kettinkje van Lucardi (€14,99).

Tijdens het maken van de foto’s scheen de zon heerlijk door de wolken heen en was het daardoor helemaal niet zo koud zonder jas. Ik kan echt niet wachten tot het lente is en de temperaturen weer zo hoog zijn, dat een jas overbodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *