Mijn warme winter musthave!

winter musthaveOver een week is het al winter! Nu de dagen steeds korter worden en de nachten steeds kouder, is een warm dekbed iets wat niet mag ontbreken in jouw slaapkamer. Onlangs bestelde ik dit superleuke dekbedovertrek bij Dekbed-Discounter, waarmee elke nachtrust aanvoelt als een winterslaap.
dekbed 6Het dekbed is van het merk Ambiante en bestaat voor 100 procent uit flanel. Deze stof is heerlijk zacht en past zich sneller aan de lichaamstemperatuur aan dan andere stoffen. Flanel weert de kou en is dus perfect voor de winterperiode! Bovendien val je sneller in slaap als het lekker warm is in bed. Ik ben een moeilijke slaper, dus voor mij is dit echt een uitkomst.
DSC_0628DSC_0625Het dekbedovertrek geeft de kamer een knusse en gezellige uitstraling door het mooie zandkleurig design en de gebreide look, die het dekbed nog warmer doet lijken.

De overtrek heeft een dubbele instopstrook, waardoor het dekbed niet snel uit de hoes schiet. Toch vind ik het persoonlijk iets fijner als er een rits of knoopjes-systeem aan het voeteneind zit, waarmee het dekbed nog beter blijft zitten. Maar dat is dan ook het enige nadeel wat ik kan bedenken aan dit geweldige dekbed.

Wil jij ook een heerlijk warm dekbed om de winter mee door te komen? Bestel ‘m dan op dekbeddiscounter.nl.

slaap lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *