Swisse Haar, Huid & Nagels update

Swisse update 6Het is alweer een week geleden dat we begonnen met het testen van de Swisse Haar, Huid en Nagels voedingssupplementen. In deze post geef ik samen met vijf bloginsiders een update over onze bevindingen van het product.

Fase 2 ‘De resultaten na één week testen’

Swisse haarDSC_0673

 

 

 

 

 

 

Myrthe: Na één week merk ik eigenlijk nog niet veel verschil aan mijn haar. Het is sterk, glansend en gezond, net als voorheen. Wel merk ik veel verschil bij mijn huid en nagels. Mijn nagels groeien ontzettend hard en zijn een stuk sterker geworden. Op de broodafdeling, waar ik in de weekenden werk, mag je geen lange nagels hebben, waardoor ik mijn nagels een stuk vaker moest vijlen dan voorheen. Ook mijn huid ziet er veel beter uit! Het is hier en daar nog een beetje droog, maar al veel minder dan voorheen. Of dit toeval is? Dat gaan we zien volgende week!

Ilse update 6

Ilse: Sinds ik de supplementen gebruik, is mijn huid al een stuk rustiger geworden. Ik merk echt dat mijn gezicht veel minder onzuiverheden vertoont en daar ben ik echt super blij mee! Ook mijn nagels lijken een stuk sterker dan voorheen. Jammer genoeg merk ik nog weinig verschil aan mijn haar. Het is nog steeds redelijk droog en pluizig. Hopelijk wordt dit komende week beter.

Inez update

 

Inez: Na één week de Swisse vitaminepillen te hebben ingenomen, merk ik eigenlijk nog geen verschil. De conditie van mijn haren is niet veranderd. Sinds vorige week zijn mijn nagels natuurlijk gegroeid, maar volgens mij niet veel sneller dan normaal. Ook aan mijn huid zie ik tot nu toe geen verschil. De huid bij mijn armen en benen is nog steeds droog, en in mijn gezicht zitten ook weer wat bultjes, die gelukkig niet zo opvallen. Ik hoop dat ik meer verschil ga merken in de tweede testweek.

Schermafbeelding 2016-12-12 om 23.37.49Tessa: Na één week merk ik helaas nog geen grote verschillen in mijn haren en huid. Wel heb ik gemerkt dat mijn nagels nog niet zijn gebroken en heb ik het idee dat ze ook sneller zijn gaan groeien. Ik ben heel benieuwd wat er de komende weken nog gaat veranderen!

Maartje update 3


Maartje:
Ik merk op dit moment vrijwel geen verandering in de conditie van mijn huid en haar. Wel heb ik het idee dat het randje van mijn nagels wat witter begint te worden. Ik heb verder niet echt het idee dat ze sneller groeien. Misschien is een week ook te kort om verschil te merken. Ik ben benieuwd naar de volgende weken!

Schermafbeelding 2016-12-13 om 00.08.15Puck: Na de eerste week heb ik nog niet zo veel verschil gemerkt in de conditie van mijn huid en haar. Wel denk ik dat mijn nagels nóg sneller groeien dan normaal. Ook vind ik de vitaminepillen erg makkelijk om in te nemen. Ze hebben geen nare nasmaak of overweldigende geur, dit is zeker een pluspunt! Ik ben erg benieuwd naar de komende week!

Volgende week laten wij het eindresultaat zien, na het twee weken slikken van de Swisse voedingssupplementen. Keep in touch!

Lees ook: Swisse Haar, Huid & Nagels review

Deze post is in samenwerking met Swisse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *