100 POSTS & WINACTIE!

WINACTIE 2Mijn blog heeft een nieuw mijlpaal bereikt! Er staan namelijk honderd berichten online! Dit moet natuurlijk gevierd worden en daarom houd ik deze maand een grote winactie. Wil jij kans maken op deze supertoffe producten? Lees dan snel hoe!
ezgif.com-cropWat gaat de tijd snel! Ik kan bijna niet geloven dat ik al honderd blogberichten getikt heb op BlushingBrunette. Hiervoor bedank ik jullie, mijn lieve lezers & lezeressen! Zonder jullie had ik nooit het doorzettingsvermogen en de inspiratie gehad om zoveel verschillende posts te schrijven. Vandaar deze winactie, waar iedereen aan mee mag doen! Voor ik vertel hoe je kunt winnen, zal ik eerst uitgebreid laten zien wat je allemaal kunt winnen.
DSC_0453 DSC_0456In het pakket zit onder andere deze schattige wintereditie van EOS met twee heerlijke EOS lippenbalsems: Winterberry & Vanilla Bean!
Win 2Twee Essie nagellakjes: Love Dovie & Sequin Sash!
DSC_0462De Winter Repair collectie van Gliss Kur!
Win 4Een superschattige body lotion en mijn favoriete stylingscrème van L’ORÉAL!
DSC_0465En als laatste krijg je een heerlijk gezichtsmasker en een limited edition DEO van mijn favoriete low-budget merk Balea!

Wil jij deze awesome producten ter waarde van €50 winnen? Like dan mijn blogpagina op Facebook en laat een reactie achter op de winactiefoto op Facebook en wie weet ben jij dan helemaal ready voor de winter met deze fijne producten! Op 1 december maak ik de winnaar bekend via een persoonlijk bericht.

Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *